Pimpeltävling 24 mars 2012

Pimpeltävlingen på Granträsket har arrangerats i ett 10-tal år och varit en uppskattad aktivitet i byn. Detta år beslutades att förändra upplägget och annonsera evenemanget lite bredare för att locka fler till pimpeltävlingen. Denna nya satsning, ett samarbete mellan Byaföreningen och Fiskeföreningen, blev lyckad och hela 94 startande anmälde sig för att försöka vinna något av de fina priserna.

Flest fiskar gällde och vinnare blev Gali med 21 fiskar. Birgitta Viklund kom tvåa med tolv fiskar och Lars Nyman blev trea med nio. Även de som inte varit så lyckosamma med fisket kunde vinna fina priser på startkortet. Inbjudan med priser.

Senare på dagen träffades ett flertal av dagens fiskare för en ”After-fish” med en matbit och livfulla diskussioner om pimpelfiske.

Läs Piteå Tidningens reportage från pimpeltävlingen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *